Κοζανίτικη πρασοτηγανιά με κρόκο Κοζάνης 30/08/2019 Συνταγές Υλικά: 500 γρ. ψαρονέφρι1 πράσο2 χωριάτικα λουκάνικα50 ml ελαιόλαδο100 γρ. γραβιέραΚρόκο Κοζάνης1 λεμόνι1 ποτήρι λευκό κρασίΛίγο κόκκινο πιπέρι γλυκόΑλάτι και πιπέρι Tagged φαγητό Post navigation Previous Previous post: Ας πούμε όλοι μαζί παραμύθι απ’ την αρχήNext Next post: Τελικά αποτελέσματα επιλογής νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Σχετικά άρθρα Γεύσεις Μπανγκλαντές 24/01/2020 Γαστρονομική εκδήλωση στην Άνω Κώμη 16/01/2020 Παραδοσιακοί κουραμπιέδες 27/12/2019