Menu Close

Ιδέες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Έφτασε και φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και επιβάλλεται να γιορτάσετε μαζί με τον/την σύντροφό σας. Είτε είστε χρόνια μαζί, είτε μόνο λίγους μήνες, αξίζει να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Να θυμάστε όμως ότι το καλύτερο δώρο, είναι ο χρόνος που θα περάσετε μαζί. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή να προσπαθήσετε υπερβολικά. Τα απλά πράγματα, όταν τα μοιραζόμαστε, είναι αυτά που μας ομορφαίνουν τη ζωή.

love

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία λίστα με πράγματα που μπορείτε να κάνετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

Να πάτε μαζί έναν περίπατο

Ακόμα και αν έχει κρύο, ντυθείτε ζεστά και περπατήστε μαζί σε μια όμορφη διαδρομή, πχ σε ένα δάσος ή δίπλα στη θάλασσα. Το τοπίο θα σας γαληνέψει και θα ξυπνήσει τα ρομαντικά σας συναισθήματα.

Επισκεφτείτε ένα σπα

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να φροντίζετε τον εαυτό σας. Η εμπειρία γίνεται ακόμα καλύτερη, όταν το μοιράζεστε με τον/την σύντροφο σας. Κλείστε ραντεβού για ένα χαλαρωτικό μασάζ, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και νιώστε αναζωογόνημενοι. 

Μαγειρέψτε μαζί

Το να μαγειρέψετε μαζί είναι καλύτερο από το να πάτε σε ένα εστιατόριο. Δεν χρειάζεται να είστε γεννημένοι σεφ, αρκεί και μία απλή συνταγή. Σημασία έχει ότι είναι μία διαδικασία που θα την κάνετε μαζί.

Κάντε κάτι καινούργιο μαζί

Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε κάτι νέο μαζί, όπως π.χ. να κάνετε μαθήματα χορού ή μαγειρικής ή να ξεκινήσετε γιόγκα. Όταν μοιράζεστε μία νέα εμπειρία, σας φέρνει πιο κοντά.

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας

Είναι μία ευκαιρία να δοκιμάσετε τις καλλιτεχνικές σας δυνατότητες και να δημιουργήσετε κάτι από κοινού, πχ έναν πίνακα ζωγραφικής ή ένα λεύκωμα για την σχέση σας.

Ζήστε ξανά το πρώτο σας ραντεβού

Αυτή είναι μία υπέροχη ιδέα, ειδικά αν είστε πολύ καιρό μαζί. Προσπαθήστε να ξαναζήσετε το πρώτο σας ραντεβού, δημιουργώντας τις ίδιες συνθήκες. Να πάτε στο ίδιο μαγαζί, να ακούσετε ένα ιδιαίτερο τραγούδι που σας έχει μείνει από τότε κλπ. Αυτό θα τονώσει σίγουρα τον ρομαντισμό στη σχέση σας.

Ένα ταξίδι

Αν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας και τα οικονομικά σας, μπορείτε να πάτε ένα ταξίδι ή έστω μία μονοήμερη εκδρομή. Επιλέξτε ένα μέρος που θα σας προσφέρει ηρεμία. Ανακαλύψτε το μέρος μαζί και επιστρέψτε ανανεωμένοι.

Ζευγάρι

Σχετικά άρθρα