Menu Close

Πρόστιμο 5000 ευρώ σε όσους παραβιάζουν τα μέτρα

Αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα, που θα φτάνουν τις 5.000 ευρώ, θα βρίσκονται όσοι δεν συμμορφώνονται, πέραν των υπόλοιπων νομικών συνεπειών.

Πρόστιμα κορονοϊός

Πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ αποφασίστηκε ότι θα επιβάλλονται σε όσους δείχνουν αντικοινωνική συμπεριφορά, παραβιάζοντας τα μέτρα που ανακοινώνονται για τον κορωνοϊό, κατά τη σημερινή ημερήσια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξέλιξη της εξάπλωσης του ιού και την υλοποίηση των μέτρων αντιμετώπισής του.

Ύστερα από εντατική προετοιμασία μπαίνουν σε λειτουργία πτέρυγες δημόσιων νοσοκομείων οι οποίες διατίθενται αποκλειστικά για τη νοσηλεία περιστατικών με λοίμωξη από τον κορωνοϊό. Επίσης προστίθενται 70 άτομα για τη λειτουργία του αριθμού 1135 τα οποία, αφού ενημερωθούν, θα τεθούν στη διάθεση των πολιτών.

Τι θα γίνει με τις εκκλησίες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επικοινωνήσει με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και του έχει ζητήσει οι Ιεροί Ναοί να μείνουν ανοιχτοί μόνο για ατομική λατρεία και για την τέλεση των απαραίτητων μυστηρίων με τον ελάχιστο κόσμο. Το θέμα θα εξεταστεί σε αυριανή έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου.

Πηγή: voria.gr

Σχετικά άρθρα