Menu Close

Στήριξε την ομάδα του Αρκτούρου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Εδώ και 28 χρόνια, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υπηρετεί πιστά το σκοπό της προστασίας της φύσης και της άγριας ζωής στην πατρίδα μας. Η οικονομική λειτουργία του βασίζεται αποκλειστικά στις επισκέψεις στο Περιβαλλοντικό Κέντρο, στις πωλήσεις προϊόντων, και στις δικές σας συνδρομές.

Τώρα, λόγω της εξάπλωσης του Κορωνοϊού, οι επισκέψιμες εγκαταστάσεις μας παραμένουν κλειστές, που σημαίνει ότι πολύ σημαντικό μέρος των εσόδων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ εξανεμίζεται. 

Έτσι, για το επόμενο διάστημα, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μένει με ελάχιστα έσοδα, που δυστυχώς δεν αρκούν για τη διατήρηση της άγριας ζωής στο Καταφύγιο.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Σας καλούμε σε άμεση βοήθεια. Χωρίς τη δική σας υποστήριξη, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν θα μπορέσει, το επόμενο διάστημα, να συντηρήσει και να φροντίσει τα άγρια ζώα που φιλοξενεί.

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες, στις οποίες καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε, είναι πρωτόγνωρες. Αναγνωρίζουμε την αβεβαιότητα. Χαιρετίζουμε όμως και το φως.

Η δική σας βοήθεια μπορεί να κρατήσει το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ζωντανό. Ακόμα και η πιο μικρή συνδρομή είναι, αυτή τη στιγμή, ΥΠΕΡπολύτιμη.

Κάθε ζώο μετράει, κάθε μέρα μετράει, κάθε ευρώ μετράει.

Μπορείτε να βοηθήσετε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ με τρεις απλούς τρόπους, online:
1. Κάντε την ελεύθερη δωρεά σας https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/donation
2. Γίνετε ανάδοχος ζώου https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/adoption
3. Γίνετε μέλη https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/membership
Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2386041500 και θα σας καθοδηγήσουμε. 

Σε κάθε δύσκολη στιγμή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, η υποστήριξή σας υπήρξε πάντα συγκινητική. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβεί και τώρα. Και είμαστε ήδη ευγνώμονες για την υπέρβασή σας. 

Με σεβασμό,
Η οικογένεια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Υ.Γ. Ενίσχυσε την προσπάθεια μαζί μας! Κάνε share ή μοιράσου αυτό το post με όποιον πιστεύεις ότι θέλει να βοηθήσει!

Αρκτούρος

Σχετικά άρθρα