Menu Close

Ο δικός μου καρκίνος του μαστού

Αφίσα εκδήλωσης για καρκίνο του μαστού

Γυναίκες από την Κοζάνη μοιράζονται την εμπειρία τους

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης και το Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης Κοζάνης με την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης, διοργανώνουν αυτή την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στον αγώνα των γυναικών που πέρασαν και περνούν καρκίνο που αποτελεί την τρίτη αιτία θανάτου από καρκίνο στο σύνολο του πληθυσμού.

Τρεις γυναίκες από την Κοζάνη, οι οποίες πάλεψαν και ξεπέρασαν τον καρκίνο του μαστού, θα μιλήσουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κοβεντάρειο» στο κέντρο της πόλης (Χαρισίου Μούκα 7) στις 8 το βράδυ της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.

Η Βερόνικα Καρυπίδου, η Αναστασία Μάρσαλ και η Φανή Δινοπούλου θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους σε μια συζήτηση που θα συντονίσει η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. Ιωάννα Κωσταρέλλα. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Ειδικός Χειρουργός Μαστού Δημήτρης Κοκκώνης, ο οποίος θα συμβάλλει στην κουβέντα με τις επιστημονικές του γνώσεις.

Της εκδήλωσης θα προηγηθεί μουσική πορεία. Οι συγκεντρωμένοι έχοντας ως προπομπό την «Συνομωσία Κρουστών» του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, θα ξεκινήσουν από τον «Ιπποκράτη» στις 7 το βράδυ και μέσω των οδών Φιλίππου Β΄, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ναούσης και Μακεδονομάχων θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία όπου θα φωταγωγηθούν το Δημαρχείο και το καμπαναριό στο χρώμα της παγκόσμιας καμπάνιας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Ημερομηνία: Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023
Ώρα: 20:00
Τόπος: Αίθουσα «Κοβεντάρειο» Κοζάνη, Χαρισίου Μούκα 7

Περισσότερες πληροφορίες: www.ippokratiskoz.gr

Σχετικά άρθρα