Menu Close

3η αιμοδοσία στο 4ο ΕΠΑΛ από τη Γέφυρα Ζωής

Αιμοδοσία Γέφυρα Ζωής

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15:30 – 20:00 (προσέλευση ως 19:30) στο χώρο του 4ου εσπερινού ΕΠΑΛ διοργανώνεται η 3η Αιμοδοσία του συλλόγου «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του «Μαμάτσειου» Γ. Ν. Κοζάνης, με τη συμμετοχή των μαθητών και διδασκόντων του ΕΠΑΛ.

Την τελευταία χρονική περίοδο παρατηρήθηκε μειωμένη συλλογή αίματος, λόγω εορτών, του (COVID-19) αλλά και της αύξησης των εποχικών ιώσεων, προκαλώντας πρόβλημα στην ισορροπία και διαχείριση των αποθεμάτων αίματος του Νοσοκομείου.

Κατά την διάρκεια της Αιμοδοσίας θα παίρνουμε δείγμα για Δωρητές Μυελού των Οστών, όχι μόνο από αυτούς που θα αιμοδοτήσουν αλλά και από όποιον άλλο ενδιαφέρεται.

Δώσε Αίμα τώρα που μπορείς, να υπάρχει όταν χρειαστείς!
Κάνε αυτό που θα ήθελες να κάνουν οι άλλοι για σένα!

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πρόληψη…. Μην περιμένεις να σου το ζητήσουν. Καλούμε τους μαθητές, τους καθηγητές, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να έρθουν στην εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και να δώσουν Ζωή με το Αίμα τους την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/1/24

Απαραίτητες προϋποθέσεις για προσφορά αίματος από τον υποψήφιο Εθελοντή αιμοδότη είναι:
1.Να αισθάνεται καλά
2.Να είναι ξεκούραστος
3.Να έχει κοιμηθεί καλά την προηγούμενη.

Να υπενθυμίσουμε ότι:
* τρώμε ελαφρύ γεύμα 3 ώρες πριν.
* δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα
* δεν έχουμε πάρει ασπιρίνη την τελευταία εβδομάδα
* Δηλώνουμε στο γιατρό Αιμοδοσίας ποια φάρμακα παίρνουμε
* ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ αριθμό ΑΜΚΑ ή Ταυτότητα ή θυμόμαστε τον Αριθμό Ταυτότητας.

Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών, ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλιοπλακουντικού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr

Σχετικά άρθρα